[vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

WERKWIJZE VVO OVERKOMSTEN

U kunt gratis op onze website gratis een advertentie plaatsen voor het aanbieden van een vvo. Dit kan zowel als overnemer als overdrager.

Wij verzorgen voor u het hele traject van het van het registreren van de vvo  overeenkomst bij het R.V.O. tot het uitbetalen van de overeengekomen vvo overeenkomst.

Voor de administratieve afhandeling moet u ons machtigen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,www.mijnrvo.nl. Hier kunt een voorbeeld zien waar wij u uitleg geven hoe u de machtiging kunt afgeven.

Na dat u gereageerd heeft op een advertentie krijgt u van ons via de email een bevestiging van de vvo  overeenkomst toegestuurd met daaraan de factuur gekoppeld welke via Ideal kan worden betaald. Wij sturen u tevens de overeenkomst aan u toe via de email,deze kan worden voorzien van een digitale handtekening. Zodra de factuur is voldaan door de overdrager melden wij deze vvo aan bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (R.V.O.) Zodra de vvo overeenkomst door ons is geregistreerd  gaan wij over tot uitbetaling van de creditfactuur onder inhouding van € 60,- aan administratiekosten. Deze sturen wij u via de email toe aan de overnemer.

Hier kunt u een voorbeeldcontract downloaden[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]